Over Facility Comfort

Facility Comfort is een gespecialiseerd schoonmaak- en onderhoudsbedrijf dat een complete waaier van diensten aanbiedt voor de schoonmaak en het onderhoud van zowel residentiƫle als commerciƫle gebouwen. Als sterke en ervaren professionele partner weten wij exact welke pijnpunten opduiken bij de schoonmaak of het onderhoud van uw gebouw, en bieden wij de gepaste oplossing.
In Facility Comfort vindt u als klant een betrouwbare partner. Door uw schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan ons uit te besteden, kunt u zich immers volledig focussen op zaken waar u goed in bent: een duidelijke win-win situatie dus.


Bij Facility Comfort maken onze medewerkers het verschil: ze weten van aanpakken, zijn flexibel en hebben plezier in hun werk. Ze zien schoonmaak en onderhoud als hun vak en zijn er goed in. Wij bieden hen specifieke opleidingen en constante bijscholingen. Zo maken wij steeds gebruik van de meest aangepaste en recente technieken en producten, en garanderen wij u een service op maat. Resultaat? Optimaal gebruiksnut van uw schoongemaakte of onderhouden ruimte, waardoor u en uw medewerkers of medebewoners zorgeloos kunnen werken of leven in een propere omgeving.