Een professionele omkadering en een efficiënte en flexibele service beschouwen wij als de bouwstenen van een langdurige samenwerking.

Facility Comfort

Neem snel contact met ons op!

Vraag hier uw offerte aan. 

Schoonmaak Residentie Vijverhof in Zwevegem

lees meer

Schoonmaak Residentie Nieuwe Molens Gent

lees meer

Schoonmaak Residentie Poolse Wing Sint-Denijs-Westrem

lees meer

Facility Comfort

Een propere leef-of werkomgeving draagt op alle vlakken bij aan een hogere werk- of levenskwaliteit. Mensen die in een schonere omgeving leven of werken zijn productiever en opgewekter. Ze presteren beter en kunnen zich sneller ontplooien.


Meewerken aan een propere omgeving: dat is precies waar we bij Facility Comfort voor staan. Als professioneel schoonmaak- en support services bedrijf stemmen we ons dienstenpakket dan ook geheel af op de optimalisatie van uw werk- of leefomgeving.

Omdat u als klant uniek bent, werkt Facility Comfort samen met u een tailormade actieplan uit dat aangepast is aan uw individuele noden.

Onze vacatures

Schoonmaakmedewerker (M/V)

Facility Comfort is een bedrijf gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoudsdiensten in zowel residentiële – als kantoorgebouwen. Bij Facility Comfort maken onze medewerkers het verschil: ze weten van aanpakken, zijn flexibel en hebben plezier in hun werk.

Om ons jong en dynamisch team te vervolledigen zijn we steeds op zoek naar schoonmaakmedewerkers.

lees meer